Meniu

SERVICII BUCURESTI
SI IMPREJURIMI

Portofoliu acoperisuri,tinichigerie,repararatii
Suntem o echipa serioasa lucram ieftin si bine sa dureze o viata constructii case,mansardari,terase,foisoare,montaj jgheaburi si burlane,atice,glafuri,vopsitorii acoperis,carton bituminos,lindab,sindrila bituminoasa acoperisuri,tinichigerie,repararatii

Tubulatura inox sau zincata izolata pentru centrale
Executam si montam jgheaburi, burlane
Executam si montam atice pentru vile si blocuri
Tubulatura ghene, coloane ghene gunoi
Tubulatura industriala pentru ventilatie
Cutii poştale
Acoperişuri din tablă
Cosuri de fum
Prin intermediul atelierului nostru de tinichigerie putem executa la comanda orice confectie metalica din tabla.
Fabricam si montam toata gama de produse tinichigerie constructii, jgheaburi, burlane, acoperisuri cu tabla in falt, dolii, imbracam cosuri de fum in tabla, produse de uz casnic si gospodaresc, burlane de fum, coturi, lopeti,.... tinichigerie constructii, imbracari cosuri fum, cosuri de fum, sisteme degivrare, jgheaburi oradea, burlane bihor, sobe pe lemne, sobe pe rumegus, soba tip semineu, colier prindere burlan, suport jgheab,

acoperisuri,tinichigerie,repararatii
acoperisul dvs. are nevoie de profesionisti echipa specializata in reparatii,montaj invelitori,atice,glafuri,hidroizolatii,reparatii acoperisuri,montaj tabla,sindrila bituminoasa,va stam la dispozitie cu servicii complete:deplasare,masuratoare pentru determinarea necesarului,transport,gratuite,oferim seriozitate maxima&preturi mici nu ezitati sa sunati ,noi v-om gasi o solutie pentru dumneavoastra

* GLAFURI TABLA ALBA SI ZINCATA PENTRU FERESTRE SI ATICURI PENTRU BLOCURI AFLATE IN REABILITARE TERMICA

* TUBULATURI GHENE GUNOI ,CENTRALE SI VENTILATIE
* CUTII SCRISORI BLOC

Va stam la dispozitie: tinichigerie industriala, tinichigerie de constructii. Executam si montam: tubulatura de inox sau tubulatura zincata pentru centrale; burlane si jgheaburi din tabla zincata sau tabla colorata; tubulatura gene gunoi; executam si montam atice pentru vile sau blocuri; tubulatura ventilatie. La comanda preluam spre executie orice constructii metalice din tabla.
Fie ca este vorba de aplicatii rezidentiale sau industriale, realizarea tubulaturilor de ventilatie sau de aer conditionat, bine proiectate, tubulaturile de ghena pentru gunoiul menajer reprezinta proiecte de anvergura medie sau mare.

Acolo unde este cazul putem prelua si operatiile de demontare si inlocuire a tubulaturii vechi acolo unde este cazul.

Consultanta tehnica gratuita
Raport calitate pret optim
Solutii moderne bazate pe o experienta de 10 ani in domeniu

Punem la dispozitia dumneavoastra cea mai de calitate tabla pentru acoperis la cel mai mic pret de pe piata. Acest tip de tabla este importata din Grecia si este folosita si la prelucrarea sistemelor pluviale rectangulare, dealtfel si unice in Romania.
Preturile afisate pe site pentru tabla tip tigla sunt valabile doar in cazul achizitionarii unui acoperis complet. Daca acesta are o suprafata mare, preturile pot scadea.

Tigla metalica metigla
Metigla un produs premium pentru acoperisuri . profilul asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate de alegere. decupaul dupa contur asigura o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile.

 


Tigla metalica lindab
profil performant, 100% etans la infiltratii si cu durabilitate excelenta in conditii de exploatare severe. acoperisul din tigle metalice lindab este disponibil intr-un numar mare de culori si nuante, toate in varianta de acoperis cu polyester. durata de viata a acoperisurilor din tigla metalica este de peste 50 de ani, rezistenta lor fiind testata in conditiile climei aspre din scandinavia.
Acoperisuri si invelitori
Pret: 45 ron/mp De la BND Construct (Arges)

Tigla metalica tip lindab
Realizata din tabla de otel de 0,5 mm, cu acoperire de poliester, tigla metalica este disponibila in panouri de 3, 4, 6 si 9 tigle. disponibile intr-o gama larga de culori lucioase sau mate, panourile de tigla metalica cu acoperire de poliester reprezinta o solutie de calitate cu cost scazut pe metru patrat.
Acoperisuri si invelitori
Pret: 30 ron/mp De la BND Construct (Arges)

Sarpante din tabla
Kontirom calitatile mecanice ale otelului se completeaza printr-un dublu tratament anticoroziune. galvanizarea protejeaza in acelasi timp suprafata si bucatile (protectie catodica fier-zinc). lacul in doua straturi se adapteaza diferitelor medii. grupul arcelor mittal prin kontirom, stapanind fiecare stadiu al transformarii otelului ofera utilizatorului asigurarea unui produs finit de cea mai inalta calitate.
Acoperisuri si invelitori
Pret: 26 Ron De la BIGSERV CONSTRUCT SRL (BUCURESTI)

Tigla metalica gr. 0,47 mm, vopsea 25 mµ semilucios visiniu ral3005
Tabla din otel, vopsita in sistem multistrat, 225g/mp strat de zinc, strat final interior si exterior de poliester grosime: 0,47 mm latime totala: 1200 mm latime utila de acoperire: 1100 mm lungimea modulului: 350 mm inaltimea modulului: 23 mm latimea modulului: 180 mm greutatea pe suprafata: aproximativ 5 kg/m2 inclinatie minima: 8 grade daca nu sunt necesare imbinari diagonale, 14 grade in cazul imbinarilor diagonale distanta intre sipci: 350 mm disponibil pe culoare : ral3005
Acoperisuri si invelitori
Pret: 19.99 Ron De la zion network srl (Iasi)

Oferte speciale

USA DE GARAJ
620 euro

Scule electrice profesionale A
De la 50 Euro

BIDON DIN PLASTIC CU CERC SI G
102.50 Ron

Tigla metalica Gerard
65 ron/mp

Tigla metalica 0,4 mm,semilucios maro ral 8017
Tabla din otel, vopsita in sistem multistrat, 225g/mp strat de zinc, strat final interior si exterior de poliester 25 microni stratul de vopsea grosime: 0,4 mm latime totala: 1200 mm latime utila de acoperire: 1100 mm lungimea modulului: 350 mm inaltimea modulului: 23 mm latimea modulului: 183,5 mm greutatea pe suprafata: aproximativ 5 kg/m2 inclinatie minima: 8 grade daca nu sunt necesare imbinari diagonale 14 grade in cazul imbinarilor diagonale distanta intre sip
Acoperisuri si invelitori

Tigla metalica 0,5 mm,semilucios polonia verde/visiniu
Tabla din otel, vopsita in sistem multistrat, 225g/mp strat de zinc, strat final interior si exterior de poliester 25 microni stratul de vopsea grosime: 0,5 mm latime totala: 1200 mm latime utila de acoperire: 1100 mm lungimea modulului: 350 mm inaltimea modulului: 23 mm latimea modulului: 183,5 mm greutatea pe suprafata: aproximativ 5 kg/m2 inclinatie minima: 8 grade daca nu sunt necesare imbinari diagonale 14 grade in cazul imbinarilor diagonale distanta intre sip
Acoperisuri si invelitori

Tabla cutata pentru acoperis tm800
Tabla cutata pentru acoperis tm800 - tabla cutata pentru acoperis produsa in italia cu materiale de inalta calitate. tabla cutata pentru acoperis produsa in italia cu materiale de inalta calitate. material : tabla zincata si vopsita in diferite culori. se livreaza la lungimea ceruta de client. -inaltime cuta 35 mm -latime utila 800 mm -grosimi : 0.5 mm ; 0.6 mm ; 0.8 mm -culori : caramiziu (ral 3009) -maro (ral 8019) -alb-gri (ral 9002) -verde (ral 6005) -albastru (ral 5010 ) -sylver (ral 9006
Materiale metalice pentru constructii

Montaj cu tabla tip tigla tabla zincata tabla cutata
Montaj cu tabla tip tigla, tabla zincata, tabla cutata - montaj cu tabla tip tigla, tabla zincata, tabla cutata
Materiale metalice pentru constructii

Tigla metalica lindab
Tigla metalica lindab - tigla metalica lindab este fabricata in suedia din otel zincat la cald, protejat in sistem multistrat pe ambele fete. are o greutate de 5kg/mp si o gama larga de culori lucioase si mate. poate fi folosita ca material de acoperis atat pentru constructii noi cat si pentru renovarea celor vechi.
Materiale metalice pentru constructii

 

Acoperişul are o importanţă deosebită pentru fiecare construcţie, asigurând protecţia ei şi, oferind în acelaşi timp, sentimentul de siguranţă locatarului. De aceea, o compoziţie structurală corespunzătoare constituie un factor determinant pentru durata lui de viata. La acoperişurile realizate în construcţie tradiţională, membrana hidro-izolantă este plasată deasupra izolaţiei termice. Astfel, stratul superior este supus factorilor climaterici şi impactului mecanic, ceea ce implică riscul pierderii etanşietăţii.

Ţigla metalică este un material relativ nou, care se foloseşte pentru acoperiş. În acest material se găsesc concomitent astfel de proprietăţi cum ar fi: un desen frumos, tăria oţelului, siguranţa ecologică şi anti-incendiară şi, desigur, o vastă gamă de culori.


Tabla tip tigla

Tabla din otel, vopsita in sistem multistrat,
275g/mp strat de zinc, strat final interior si
exterior de poliester
Grosime: 0,5 mm
Latime totala: 1120 mm
Latime utila de acoperire: 1002 mm
Lungimea modulului: 350 mm
Inaltimea modulului: 63 mm
Latimea modulului: 200 mm
Greutatea pe suprafata: aproximativ 5 kg/m2
Inclinatie minima: 8 grade daca nu sunt
necesare imbinari diagonale, 14 grade in
cazul imbinarilor diagonale
Distanta intre sipci: 350 mm
Garantie: 30 ani rezistenta contra coroziunii si
15 ani pentru decolorare

S.C. JANA TINPREST SRL - SOS.COLENTINA NR.227 H-J - SECT.2 BUCURESTI
Copyright © 1991-2013 www.JanaTinprest.com